Om Toyota Asker og Bærum

Toyota Asker og Bærum er en stor Toyota-forhandler med avdelinger på Rud, Asker og Lierskogen.

Toyota Asker og Bærum AS er en av syv bilforhandlere i Bauda-konsernet og har to komplette bilanlegg i Asker og Bærum, i tillegg har vi et eget skadesenter. Du finner oss på Asker, Rud og Lierskogen (skadesenter).

Det er over femti år siden den første Toyotaen rullet ut på norske veier, og siden den gang har Toyotas stilling i det norske bilmarkedet vært helt spesiell. Toyota ble markedsleder på få år som viser at Toyota har truffet nordmenns behov og fortsetter å gjøre nettopp dette.

Gjennom uovertruffen kvalitet, driftsikkerhet og pålitelighet har Toyota beholdt sin posisjon i markedet. Dette arbeidet har blant annet bidratt til at Toyota-organisasjonen gjentatte ganger har gått til topp på kundetilfredshet uansett bransje på BI's Kundebarometer. Mer informasjon om BI's Kundebarometer finner du på www.kundebarometer.com

I Toyota Asker og Bærum AS har vi ca 110 dyktige og kundeorienterte medarbeidere som alle gjør sitt beste for å gi våre kunder den gode servicen de fortjener. Toyota Asker og Bærum ble etablert i 1989 med avdelingen på Rud, i 1992 ble avdelingen på Asker opprettet åpnet. Lokalene på Rud gjennomgikk en oppgradering i 2006 og lokalene Asker  ble oppgradert i 2007.

Skadesenteret på Lierskogen er et felles skadesenter for Asker, Bærum og Drammens distriktet. Her får du reparert store og små skadereparasjoner kjapt og riktig for at din bil ikke skal falle i verdi.

Vi ønsker alle velkommen som kunder i Toyota Asker og Bærum AS og lover at vi alle skal gjøre vårt aller beste for at du som kunde skal få en langvarig og god kundeopplevelse hos oss.

Presentasjon og historien til Toyota Asker og Bærum

Toyota Asker og Bærum AS er et selskap i Bauda gruppen

Gruppen eier i dag 7 forhandlerselskap og markedsfører Toyota og Lexus i østlandsområdet. Eier er Baumann-familien og Toyota fabrikken som har samtlige aksjer i selskapet.

Selskapet ble dannet i 1989 da det etablerte seg på Rud i Bærum. Selskapet ble da fisjonert ut av Toyota Dahl AS og opprettet som eget aksjeselskap

 

I 1992 åpnet en liten filial på Nesbru for å øke verkstedkapasiteten og samtidig være representert i Asker kommune.

I 1999 overtok firmaet Fords lokaler i Drengsrudbekken, og Nesbruavdelingen  flyttet dit.

I 2006 startet ombyggingen av Rud anlegget. Nok engang var det verkstedkapasiteten som var blitt for liten, og nå flyttet skade - og lakkavdelingen til Rykkinn.

På samme sted ble det valgt å opprette en felles klargjøringsavdeling for nye biler til både Asker og Rud.

Rud avdelingen var ferdig ombygget i 2007, og det er nå dobbel så stor kapasitet i verkstedet, samtidig som det er muligheter for å vise fram en større bredde i Toyotas modellutvalg.

Tilgjengeligheten til servicetilbudene er bedret ved å få alt på samme flate, og avdelingen har fått distriktets beste avdeling for brukte biler med plass til hele 80 biler innendørs.

I april 2007 startet oppgraderingen av Asker anlegget, og det skal fokuseres på å skaffe avdelingen en lysere og triveligere bruktbilhall med plass til 60 brukte biler.

Samtidig bygges inngangspartiet om slik at det blir lettere å finne fram

Vinteren 2015 flyttet skadesenteret på Rykkinn inn i helt nye lokaler på Lierskogen

Alle ombyggingene og endringene er gjort med en tanke i hodet:

OKYAKU – SAMA ICHIBAN  - Som betyr kunden først.

Salget har økt fra 265 nye biler i 1986 til 1351 biler i 2006.

Toyota er verdens største bilprodusent, og det stilles krav til hvordan vi som billeverandør er rustet til å møte framtiden. Det er derfor vi kontinuerlig bestreber oss på å finne fram til nye, kundevennlige tiltak.

 

Velkommen som kunde!