Nye Land Cruiser

Legenden

Fra 422 768,- eks. mva, inkl. engangsavgift*

Land Cruiser. Uslåelig styrke. Legendarisk karakter.

Med en historie på mer enn 65 år bak seg, fremstår den nye Land Cruiser med en enestående kvalitet, slitestyrke og pålitelighet. Den er kjent for å kombinere evnen til å ta seg frem overalt med komfort og luksus.

 

Raffinert på høyt nivå

Land Cruiser er robust, smidig og trekkvillig. Fronter har et kraftfullt design med LED-lykter og kjørelys, en markert øvre grill, tåkelykter og en nedre grill som uttrykker et slektskap som både er urbant og off-roadpreget.

La veien gå hvor den vil

Land Cruisers 4WD-system med milit-terrain-teknologi gir deg mulighet til å takle de mest krevende forhold med full kontroll. Land Cruiser har innovative teknologier som ingen andre er i en klasse for seg når det gjelder mulighetene til å ta seg frem.

Uslåelig beskyttelse

Sikkerhetsnivået i Land Cruiser er førsteklasse slik at du kan se frem til alle de utfordringene som ligger foran.

Ustoppelig

Over hele verden har Land Cruiser gjennom mer enn 60 år fått et renommé for kvalitet, slitestyrke og pålitelighet. Kontinuerlige topplasseringer i kundetilfredshetsmålinger dokumenterer bedre enn nå de suverene egenskapene og kvalitetene som er innebygd i denne bilen. Den ikoniske modellen fører tradisjonene videre med avansert teknologi, høy sikkerhet og kompromissløs komfort.

Arctic Trucks

Arctic Trucks spesialiserer seg på modifisering og ombygging av firehjulsdrevne bruks- og fritidsbiler for ekstreme forhold. Arctic Trucks ombyggingen vil gi deg mye høyere bakkeklaring, bedre veigrep og forbedret komfort og ytelse på dårlig vei og i terreng. Er du interessert i en ombygd Toyota Land Cruiser fra Arctic Trucks, ta kontakt med oss.

Tekniske data

Seter varebil: 2

Seter personbil: 5 eller 7

Varerom volum: 2,376 m3

Varerom lengde: 1,730 m

Bagasjerom personbil: 621 liter

Dimensjoner:

Motor og girkasse:

2-8l-d-4d-177-hk-6-gir-manuell

 

2.8L D-4D (177 hk) 6 gir manuell

Forbruk blandet kjøring 0,75 l/mil
CO2 blandet kjøring 197 g/km
NOx blandet kjøring 49,3 mg/km

 

 

2-8l-d-4d-177-hk-6-gir-manuell

2.8L D-4D (177 hk) 6 gir automatisk

Forbruk blandet kjøring 0,75 l/mil
CO2 blandet kjøring 197 g/km
NOx blandet kjøring 41,2 mg/km

Vilkår

*Inkl. frakt- lev. og reg.omk. 9 200,- pris er eks. mva
Pris gjelder fra 01.01.2017
Enkeltverdiene som vises er de høyeste eller laveste i det tilgjengelige motorutvalget og er ikke nødvendigvis representative for ett bestemt kjøretøy. Drivstofforbruk og CO2-utslippsverdier er beregnet ved hjelp av kombinert kjøresyklus (gjeldende lovgivning).